Federasyon İl Temsilcileri Toplantısı Yapıldı
Federasyon İl Temsilcileri Toplantısı Yapıldı
Federasyon İl temsilcileri toplantısı 12 Şubat Pazar günü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mabeyn Aile çay bahçesinde yapıldı. Toplantıda spor dallarının sorunları masaya yatırıldı.
13.02.2012 13:13:35
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu , “Sporun hayatımızdaki önemi ve değeri çok büyüktür. Sağlıklı ve özgüvenli bireylerin yetişmesinde sporun çok önemli bir rolü vardır. Federasyon İl Temsilcilerimiz fahri olarak görev yapmakta olup Karaman sporundaki emekleri tartışılmaz. Branşlarımızın daha sağlıklı, planlı ve projeli ilerleme kaydedebilmesi için her türlü çalışmayı yapacağız. İl temsilcilerimizin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacı ile böyle bir toplantı organize ettik. Burada dile getirilen problemleri en kısa sürede çözerek Karamanımızda spor alt yapısının temellerini çok sağlam bir şekilde atmak istiyoruz” dedi.
Toplantıda söz alan Federasyon İl Temsilcileri ise dalları ile ilgili sıkıntılarını dile getirdiler. Kahvaltılı sohbet ortamında gerçekleşen toplantı sonunda spor kollarının sorunları ile ilgili dilek temennileri not aldıran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu en kısa sürede bu eksiklikleri gidereceklerini belirterek katılımlarından dolayı tüm Federasyon İl temsilcilerine teşekkür etti.
Federasyon İl Temsilcileri Toplantısı Yapıldı
Bu Bölümün En Çok Okunan Haberleri

KGRT: Karaman'ın Sesi Gazete, Radyo ve Televizyonu © Her hakkı saklıdır.
E-Posta:
karamaninsesi@hotmail.com   radyo103@hotmail.com Telefon: 338 212 90 90 - 0 338 213 29 64 Faks: 338 214 08 88
Adres: Seki Çeşme Mah. Dr. Mehmet Armutlu Cad. Medeni Apt. K.1 /KARAMAN