70 Karamanspor Adanada “Tek’ledi
Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü oynanan erteleme maçıyla birlikte 7 gün içinde ağır zeminde 3 maç oynayan temsilcimiz 70 Karaman Spor Pazar günü oynadığı Adana Tek Spor maçında 3 puan kaybetti.
13.02.2012
13:19:34
Futbol oynamaya müsait olmayan ve nerdeyse üçte ikisi çamur olan Adana Yüreyir Stadyumunda oynanan maçta top 70 Karaman Sporu hiç sevmedi. 3 topu direkten dönen ve ikinci yarı kaptanı kırmızı kart gören temsilcimiz Karaman’a eli boş döndü.
Maçın ilk dakikalarından itibaren 90 dakika boyunca futbol oynamak isteyen 70 Karaman Spor oldu. İlk yarıda bir karambol topunda defans ve kaleci Ali’nin anlaşmazlığı sonucu rakip Tek Spor hücum oyuncusu ayağını topa sokarak ilk golü dakika 20de buldu. Mağlup duruma düşen temsilcimiz golden sonra ataklarını yoğunlaştırdı. Beraberlik golümüz dakika 26’da Muzaffer’in ayağından geldi. Golden sonra iyice atak oynamamıza rağmen bu golden 3 dakika sonra tekrar mağlup duruma düştük. İlk yarı ev sahibi takımın 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda temsilcimiz ataklarını yoğunlaştırarak topa hakim olmak için büyük gayret sarf etti. Mücadeleden vazgeçmeyen 70 Karaman Spor 65. dakikaya gelindiğinde 2ci sarı karttan kaptan Çağdaş’ın atılmasıyla sahada 10 kişi kaldı. Maçın son dakikasına kadar gol bulmak için ataklarını yoğunlaştıran 70 Karaman Spor istenen golü bir türlü bulamayınca Karaman’a eli boş döndü. Adana’da saha zemininin çok kötü olması, takımımızı büyük ölçüde engelleyerek puan kaybetmesinde büyük etken olurken, diğer taraftan kaptan Çağdaş’ın kırmızı kart görmesi moralleri bozdu.