KGYS Trafikte Hata Yapanı Kayda Alıyor

İl Emniyet Müdürlüğü yaz döneminde artan araç sayısı ve düğün nişan gibi etkinliklerde oluşan araç konvoylarında meydana gelen kazaları önlemek amacıyla çeşitli denetimler yapıyor.

KGYS Trafikte Hata Yapanı Kayda Alıyor

Trafiğin daha düzenli hale getirilmesi amacıyla yaya ve motorize trafik ekiplerinin yanı sıra Kent Güvenlik Yönetim Sistemi üzerinden de zaman zaman kontroller yapılıyor.

Geçtiğimiz gün Pirireis Kavşağında kamunun huzurunu bozacak tarzda trafiği tehlikeye düşüren bir şahıs KGYS üzerinden yapılan inceleme sonrasında çok kısa bir süre içinde ekipler tarafından Anıtpark civarında yakalandı. Şâhısa trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirmekten ve kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde araç kullanmaktan toplam 343 lira idari para cezası verildi. Ayrıca sürücüye sağlık şartları uyarınca heyet raporu almak üzere İl Sağlık Müdürlüğü’ne sevki yapılarak sürücü belgesine el konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü trafik düzenini ve kamunun huzurunu bozacak şekilde davranış sergileyen bu ve benzeri durumların engellenmesine yönelik olarak bu tür durumlarla karşılaşan vatandaşların 112 veya 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunmalarını istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284