“ Bir Yazini Feda Et, Bütün Yazlar Senin Olsun” Projesinin Kapanis Programi Yapildi

13 Eylül 2012 Persembe günü Yem Sanayi Ilkögretim Okulu toplanti salonunda gerçeklestirilen ‘Kapanis Programina’ Il Milli Egitim Müdürümüz Bekir Aksoy, okul müdürü, ögretmenler, ögrenciler ve veliler katildi.

“ Bir Yazini Feda Et, Bütün Yazlar Senin Olsun” Projesinin Kapanis Programi Yapildi
Proje sorumlusu ve Müdür Yardimcisi Halil Ünal yaptigi açilis konusmasinda, 9 Temmuz 2012’de basladiklari yaz tatili programinin 13 Eylül 2012’ye kadar devam ettigini ve 11’den 12.sinifa geçen ögrencilerimizin yaz tatilini çok iyi degerlendirdiklerini söyledi. Iki ay boyunca yapilan çalismalarin fotograflarla ve slayt gösterisi ile sunuldugu programda veliler yapilan çalismalardan çok memnun olduklarini dile getirdiler.
Ödül töreni bölümünde ise, iki ay boyunca ögrencilere Matematik ve Geometri derslerinde ögrencilere yardim eden Muhammet Çetinkol ve Yasemin Avci’ya ödül verildi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy kapanis gecesinde yaptigi konusmada; “Bugün burada sizinle olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Iki ay boyunca “ Bir Yazini Feda Et Bütün Yazlar Senin Olsun” projesi kapsaminda yaptiginiz çalismalar takdire sayandir. Derslerinizin yaninda birçok sosyal etkinliklerde yaptiginiza da sahit olduk. Iki ay boyunca yapmis oldugunuz bu çalismalarinizin semeresini alacaginiza olan inancim sonsuzdur. Ben bu projede emegi geçen idarecilerimize, ögretmenlerimize, ailelerinize ve siz sevgili ögrencilerimize çok tesekkür ediyor 2012-2013 egitim ögretim yilinin hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284