85.Yil Milli Egemenlik Ilkögretim Okulu’nun Pilav Senligi Yapildi

85.Yil Milli Egemenlik Ilkögretim Okulunda Pilav Senligi düzenlendi. Senlige Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Egitim Denetmenleri Baskani Ahmet Saim Durgun, Müdür Yardimcisi, Selmani Karaçam Sosyal Hizmetler Vakfi Müdürü Hamdi Pehlivan, okul idarecileri, ögretmenler, ögrenciler ve ögrenci veliler katildi.

85.Yil Milli Egemenlik Ilkögretim Okulu’nun Pilav Senligi Yapildi
Yogun bir ilginin oldugu senlikte katilimcilara pilav ve ayran ikram edildi. Program Okul Müdürü Abdullah Bayrak‘in konusmasiyla basladi. Ardindan ögrencilerin sundugu Çanakkale’nin Fethi gösterisi seyredenler tarafindan hayranlikla izlendi. Program müzikli dans ve halk oyunlari gösterisiyle sona erdi. Program sonunda okuldaki basarilarina göre dereceye giren ögrencilerden birinci olan ögrenciye keman, ikinciye gitar ve üçüncüye baglama hediye edilmesiyle sona erdi.    
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, "85.Yil Milli Egemenlik Ilkögretim Okulu egitimdeki basarisi ve yapmis oldugu sosyal etkinliklerle her zaman takdir ettigimiz okullarimizdan biridir. Bu tür sosyal etkinliklerde amacimiz yil boyunca yorulan ögrencilerimizin stres atmalarini onlari faal bir toplum hayatinin içine alarak, sosyallesmelerini, kaynasmalarini, olumlu bakis açilarina sahip olmalarini, duygu ve düsünce dünyalarinin olgunlasmasini, kültür ve sanat yeteneklerinin gelismesini saglamaktir. Bunun yaninda siz degerli velilerimizle okulumuz ögrenci ve ögretmenlerinin birlikte sevgi saygi ve dayanisma içerisinde bu etkinligi düzenlemesi velilerimizle okulumuz arasindaki baglari daha da güçlendirecek, ögrencilerimizde okulun da ailenin bir parçasi oldugu bilincini gelistirecek ve basarilarinin daha da artmasini saglayacaktir. Bu duygu ve düsünceler içerisinde bu etkinlikte emegi geçen okul aile birligine, ögretmenlerime, ögrencilerime ve siz degerli velilerimize ayri ayri tesekkür ediyor, hepinize sevgi ve saygilarimi sunuyorum.”dedi.
Program sonunda Il Milli Egitim Müdürü okul ögretmenleriyle ögretmenler odasinda sohbet etti
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284