AB Projesi Için Norveç Ve Belçika’dan Ilimize Geldiler

AB Egitim ve Gençlik Programlari kapsaminda “Filozoflar ve Ortak Düsünürler” adli projenin Norveç ve Belçika proje ekipleri, projenin Türkiye ortagi Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Üney esliginde Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu ziyaret ettiler.

AB Projesi Için Norveç Ve Belçika’dan Ilimize Geldiler

Projenin birinci toplantisi geçen yil Norveç ve Türkiye’nin katilimi ile Belçika’da yapildi. Bu çerçevede kültürleri tanima ve kültürel çesitliligi artirmaya yönelik çalismalarla katilimcilar, izlenimlerini ve fikirlerini paylasmak üzere ikinci toplanti için ilimize geldiler.
Ziyarette, büyük düsünürleri ve filozoflari konu edinen proje ile ilgili çalismalar hakkinda Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’na bilgiler verildi. Proje çalismalari sayesinde projenin yabanci ortaklarina, ülkemizin degerlerinden Mevlana ve Yunus Emre’nin fikirleri ve hayatlari hakkinda bilgilendirmelerde bulunularak filozoflarin dünya barisina katkisi ortaya konulmus, gençler bu düsüncelerden haberdar edilmis oldu.
Çalismalardan ve ziyaretten duydugu memnuniyeti belirten Il Müdürü Sultanoglu, degerlerimizi tüm dünyaya tanitmak ve kültürel yakinlasmayi saglamak açisindan projenin önemine dikkat çekerek proje ekibine basarilar diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284