Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Güldere İlkokuluna Anlamlı Ziyaret

Günümüzde unutulmaya yüz tutmuş davranışlardan biri olan yardımlaşma değerini hatırlatmak adına Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri örnek bir davranışa imza atarak Güldere İlkokulundaki kardeşlerini ziyaret etti.

Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Güldere İlkokuluna Anlamlı Ziyaret

Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri sosyal etkinlikler çerçevesinde Güldere İlkokuluna ziyarette bulundu. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulüp Rehber Öğretmenleri Semiha Keçeci ile İsmail Hakkı Kunt 12. sınıf öğrencilerinin katılımı, Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu'nun destekleriyle gerçekleştirilen yardım kampanyası sonucu toplanan kırtasiye malzemeleri, kıyafet, oyuncak ve çeşitli hediyeler Güldere Köyü öğrencilerine dağıtıldı. Ayrıca yüz boyama etkinliğinin de yapıldığı ziyarette öğrenciler hoşça vakit geçirdiler.

Konuya ilişkin okul müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri tarafından geçen yıl Bayır Köyü İlkokulunda yapılan etkinlik bu yıl da Güldere İlkokulu öğrencilerine yönelik olarak düzenlendi. Yapılan etkinlikle köy öğrencilerinin bir nebze olsun mutlu zaman geçirmeleri, ihtiyaçlarının bir kısmının karşılanması ve sosyal duyarlılık amaçlanmıştır. Bu güzel etkinlikte emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ederiz” denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284