Açikögretim Fakültesi Bahar Dönemi Dersleri 09 Mart’ta Basliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde Açikögretim Fakültesi (AÖF) Bahar Yariyili dersleri, 09 Mart 2015 Pazartesi günü baslayacak.

 Açikögretim Fakültesi Bahar Dönemi Dersleri 09 Mart’ta Basliyor

Anadolu Üniversitesi Açikögretim Fakültesi Karaman Il Koordinatörü Prof. Dr. Osman Çevik, Açikögretim Fakültesi ögrencilerine yönelik olarak 2014-2015 ögretim yili Bahar Döneminde yürütülecek “AÖF Akademik Danismanlik Dersleri”nin 09 Mart 2015 Pazartesi günü Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi’ndeki dersliklerde baslayacagini ifade etti. Prof. Dr. Çevik, ders programinin belirlendigini ve ögrencilerin 06 Mart 2015 Cuma gününe kadar kayit yaptirmalari gerektigini bildirdi.

AÖF derslerine katilmak isteyen ögrenciler, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreterligi’nden ya da elektronik ortamda alacaklari Katilim Formunu doldurup kayit için önbasvuru yapabilecekler.
Karaman Açikögretim Fakültesi Il Koordinatörlügü gözetim ve denetiminde verilecek olan derslerin tarih ve saatleri ile dersi verecek ögretim üyelerinin isimleri üniversitenin internet sitesinde sunuldu. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284