Açikögretim Fakültesi’ne Kayitlar 10 Eylül’de Basliyor

Internet basvurusu ve kayit islemleri 10-25 Eylül`de gerçeklestirilecek.

Açikögretim Fakültesi’ne Kayitlar 10 Eylül’de Basliyor
Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) 2012-2013 egitim-ögretim döneminde açikögretim, iktisat, isletme fakülteleri için internet basvurusu ve kayit islemleri 10-25 Eylül'de gerçeklestirilecek.
AÜ Rektörlügü'nden yapilan açiklamada, 2012 Ögrenci Seçme ve Yerlestirme Sistemi (ÖSYS) ile yerlestirilip kayit yaptiracak adaylar, ''yatay geçis'' ve ''Anadolu Üniversitesi Yabanci Uyruklu Ögrenci Sinavi (AYÖS)'' ile kayit hakki kazananlarin internet basvurularinin ve kayit islemlerinin 10-25 Eylül'de gerçeklestirilecegi bildirildi.
Açikögretim, Iktisat, Isletme fakültelerinin tüm bölüm ve programlarinda ögretimin, ders geçme esasina ve kredili sisteme göre yürütüldügü, dönem esasina dayali akademik takvim uygulandigi vurgulanan açiklamada, su ifadelere yer verildi:
''Açikögretim, Iktisat, Isletme fakültelerine yerlestirilen adaylarin kayit islemleri, 'internet basvurusu' ve 'açikögretim fakültesi bürolarindan kayit' olmak üzere iki asamada gerçeklestirilecektir. Internetten basvuru islemleri, 10 Eylül'de baslayip 25 Eylül'de sona erecektir. Internetten basvuru adresi, '//kayit.anadolu.edu.tr'dir. Internetten basvuru süresi kesinlikle uzatilmayacaktir. Internetten basvuru yapmak kayit için yeterli degildir. Adaylar, internet basvuru islemi sonunda olusturacaklari 'internet basvuru belgesi'nin yazici dökümünü alarak, AÜ Açikögretim, Iktisat, Isletme fakülteleri Dönemlik-Kredili Sistem '2012-2013 Ögretim Yili Internet Basvuru ve Kayit Kilavuzu'nda açiklanan diger kayit belgelerini de hazirlayacak. Adaylar, Vakifbank'a ödemelerini yaptiktan sonra illerdeki Açikögretim fakültesi bürolarindan bürolarina bizzat basvurarak kayit yaptiracaklardir. Adaylar, 10-25 Eylül'de illerde bulunan açikögretim fakültesi bürolarina bizzat basvurarak kayitlarini gerçeklestireceklerdir.''
Açiklamada, mazeretleri nedeniyle kayit yaptiramayanlar 26, 27 ve 28 Eylül'de bizzat veya yakinlari araciligiyla kayit yaptirabilecekleri de kaydedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284