Aday Ögretmenler Için Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Ögretmenlik meslegine yeni atanmis aday ögretmenler için egitim ve bilgilendirme toplantisi yapildi.

Aday Ögretmenler Için Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda gerçeklestirilen toplantiya Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Maarif Müfettisleri Baskani Mehdi Sezer, Sube Müdürleri Hasim Tunca ile Hasan Topal, okul Müdürleri ve aday ögretmenler katildi.
Toplantinin açilis konusmasini Sube Müdürü Hasim Tunca yapti. Toplanti hakkinda bilgi veren Sube Müdürü Tunca, Milli Egitim Bakanligi tarafindan bu yil ilimize 136 ögretmenin atamasinin yapildigini hatirlatarak aday ögretmenlerin 30 Agustos 2016 tarihine kadar okul içi ve okul disi egitim ile kurumlarin isleyisi hakkinda bilgilendirmeyi içeren 6 aylik bir egitime tabi tutulacaklarini ifade etti.
Iyi ki ögretmen oldugunu, tekrar dünyaya gelse yine ögretmenlik meslegini tereddütsüz seçeceginin altini çizen Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, ögretmenligin zor oldugu kadar keyifli bir meslek oldugunu belirtti. Il Müdürü Sultanoglu, “Ögretmenlik meslegi askla yapilmasi gerekir. Çünkü biz beseri bir sermayeye sahibiyiz. Bizim için en güzel hediye ögrencilerimizin içten gülüsüdür. Bu kutsal meslege atanan tüm ögretmenlerin yollari ve bahtlari açik olsun ve hayirli olsun” dedi.
Toplanti bilgilendirme sunumu ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284