Aile Içi Iletisim Ve Empati Konulu Konferans Verildi

TOKI Anadolu Lisesinin, ögrenci ve velilere yönelik düzenledigi ve Istanbul Aydin Üniversitesi ögretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Battal Odabasi’nin konusmaci olarak katildigi konferans Piri Reis Kültür Merkezinde yapildi.

Aile Içi Iletisim Ve Empati Konulu Konferans Verildi
Aile Içi Iletisim ve Empati konusunun islendigi konferansa Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Il Milli Egitim Sube Müdürü Abdülkerim Çömçe, Kâzimkarabekir Ilçe Milli Egitim Müdürü Öztürk Bilgin, Okul idarecileri, ögretmenleri ve velileri katildilar.
Yrd. Doç. Dr. Battal Odabasi’yi ilimizde agirlamaktan büyük bir mutluluk duydugunu belirten Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy konusmasinda, “Aile içi iletisim de bireyler arasinda kurulan iletisim ailenin mutlulugu ve çocuklarin basarisi için çok önemlidir. Velilerimiz çocuklarini iyi tanimali ve onlarla zaman geçirmelidir Çocuklarimizla iletisim kurarken, güler yüzlü olmali, pozitif düsünmeli, çocuklarina deger vermeli, onlarla fikir alisverisi içinde olmali, aile içinde alinacak kararlarda onlarin görüsleri de sorulmali” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284