Aksoy, Özel Ögrenci Yurt Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Yunus Yüksek Ögrenim Kiz Ögrenci Yurdu toplanti salonunda gerçeklesen toplantiya Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Sube Müdürü Ömer Kiliç ile il geneli faaliyet gösteren özel yurt müdürleri katildi.

Aksoy, Özel Ögrenci Yurt Müdürleriyle Bir Araya Geldi
Özel Ögretimden sorumlu Sube Müdürü Ömer Kiliç yapilan denetimlerde yurt binalarindaki bütün bölümlerin hizmetin gerektirdigi sekilde donatildigi, tertip, düzen ve temizligin genelde iyi durumda oldugunu, Milli Egitim Müdürlügünce belirlenen konularda daha dikkat edilmesi gerektigini söyledi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “ Faaliyetlerle mevzuatlar ve denetim konularinda ilgili sube müdürü arkadasimiz gerekli açiklamalari yapti. Karaman ili olarak yurtlarla ilgili çok önemli sorunlar yasamiyoruz. Titiz ve itinali faaliyetlerinizden dolayi tesekkür ederim. Yüksekögrenim ve ortaögretime devam eden ögrencilerimize barinma imkâni sagliyorsunuz. Bu bir nevi sosyal bir uygulama anlayisi içerisinde yeni yetisen nesillerin egitimlerini kesintisiz ve saglikli devam etmelerine imkân veriyor. Yurtlarda çocuklarimizin yanlis, hatali ileride onlari sikintiya sokacak kötü aliskanliklar edinmemeleri, adabi muaseret kurallarina uygun yetismeleri, öz bakim becerilerini kazanmalari, kendi ihtiyaçlarini karsilayabilmeleri ve topluluk halinde yasama kabiliyetleri kazanmalari saglaniyor. Bu kabiliyetler çocugun gelecege hazirlanmasinda önemlilik arz ediyor. Bu bakimdan buralarda görev yapan çalisan kisiler yasantilari, hal ve hareketleri ile onlara örnek olmalidir. Zaman zaman denetimlerden geçmektesiniz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284