Avrupali Egitimciler Özel Gevher Hatun Kolejinde

Anafartalar Ortaokulu tarafindan Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programi kapsaminda hazirlanan ‘Bringing up Global Gitizens – Küresel Vatandaslar Yetistirme’ projesi kapsaminda Karaman’a gelen Avrupali Egitimciler Özel Gevher Hatun Kolejini ziyaret etti.

Avrupali Egitimciler Özel Gevher Hatun Kolejinde

Ziyarette Ispanya, Romanya, Yunanistan ve Polonya’dan gelen toplam 13 ögretmen ve idareciler özel Gevher Hatun kolejini çok begendiklerini ifade ettiler. Konu ile ilgili açiklama yapan okul müdürü Ali Celal Öztan “Karamanin en moderin okulu olan Gevher Hatun Koleji kültürel degerler kapisini Avrupali egitimcilere açti. Yabanci misafirlerimize okulumuzu tercih etikleri için çok tesekkür ederim” dedi. Daha sonra okul hakkinda kisa bir bilgi veren Öztan Okulu Avrupali egitimcilere gezdirdi.
Ispanyadan gelen Monica Gonzales, “Karaman da ve Türkiye de olmaktan çok mutluyuz. Çok güzel ve ilginç bir ülkeniz var. Bugün Özel gevher Hatun Kolejini okulun imkânlarini inceleme firsati bulduk çok harika bir okulunuz var, ögrencilerinizin çok donanimli ve iyi egitilmis oldugunu gözlemledik” dedi.
Avrupali egitimcilerin ziyareti hediyelesme töreni ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284