Babaoglu Koleji 13. Mezunlarini Ugurladi

Özel Babaoglu Ilkögretim Kurumlari, geleneksel “ Mezuniyet Gecesi”nin 13.’sünü düzenledi.

Babaoglu Koleji 13. Mezunlarini Ugurladi

Demosan Otel’ de yapilan programa Vali Murat Koca, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Kemal Çokdinç, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Bifa A.S. Yönetim Kurulu Baskani Necati Babaoglu, Egitim Denetmenleri Baskani Ahmet Saim Sorgun, Sube Müdürü Abdülkuddüs Budak, Ugur Dershanesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven, Özel Babaoglu Ilkögretim Kurumlari Kurucu Temsilcisi Hilmi Erdogdu, ögrenci velileri, ögrenciler ve davetliler katildi.
Program, yemek ikraminin ardindan, 8. sinif ögrencilerinin diploma töreniyle devam etti. Protokol üyeleri ve ögretmenlerinin elinden diplomalarini alan ögrenciler, Babaoglu Koleji’nin 13. mezunlari oldular.
Gecede açis konusmasiyla davetlilere seslenen Okul Müdürü Mustafa Ün, “5 Eylül 2000 tarihinde baslayan egitim maratonumuz, bugün 13. yilini tamamlamistir. 13. mezuniyet gecemizde, basarilarimizi kat kat artirmanin vermis oldugu gurur ve ögrencilerimizi bir üst egitime hazir etmenin sevinciyle karsinizdayiz. Özel Babaoglu ailesi olarak bugün, 8. siniftan mezun olan 55 ögrencimizin mutlu, ayni zamanda hüzünlü gecesinde sizlerle bir araya geldik. Mezun olan ögrencilerimizle ne kadar gurur duysak, ne kadar gurur duysaniz azdir. Zira, bu yavrularimiz hem davranislariyla hem de akademik basarilariyla okulumuzun, Türkiye’nin en iyi okullari arasina girmesini saglamistir. Okulumuz son dört yildir SBS’ lere damgasini vurarak, hem Karaman’in zirvesinde, hem de Türkiye’nin en iyi 100 okulu arasinda yerini saglamlastirmistir. Yapimi eylül ayinda tamamlanacak olan ilkokul binamiz, spor salonumuz ve konferans salonumuz ile mevcut alanlarimizi adeta bir kampus haline getirip ögrencilerimize en iyi imkanlari sunarak egitim kalitemizi daha da artirmayi hedefliyoruz. Çocuklarimizin yetistirilmesinde bizlere destegini esirgemeyen Bifa Bisküvi A.S. Onursal Baskani Sayin Yilmaz Babaoglu’na, Yönetim Kurulu Baskani Sayin Necati Babaoglu’na ve BIFA ailesine, siz degerli anne babalara, okul aile birligi üyelerine, hiçbir fedakârliktan kaçinmayan ögretmen arkadaslarim ve okul çalisanlarina tesekkür ederim” dedi.
Mustafa Ün’ün ardindan konusan Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu da, Babaoglu Ailesi’nin ve Yilmaz Babaoglu’nun ilimize, ögrencilerimize, insana ve devletimize yaptigi katkilardan dolayi tesekkür ederek ögrencilere geleceklerinde basarilar diledi.
Davetlilere yemek ve diger ikramlarin yapildigi gecede, Babaoglu Marsi esliginde kepler havaya atildi. Mezuniyet gecesi, ögrenci ve ögretmenlerin eglenceleriyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284