Babaoglu Koleji 2. Kez Avrupa’ Da…

2008 yilinda ilimizde ilk kez bir özel okulun basvurusunu onaylayarak, Babaoglu Koleji’ nin AB ülkeleri ile proje çalismasini destekleyen A.B. Ulusal Ajansi, 2010 yilinda basariyla biten projeden 2 yil sonra Babaoglu Koleji’ nin, kisa adi “R.E.D B.A.L.L.” olan 2. projesini de kabul etti.

Babaoglu Koleji 2. Kez Avrupa’ Da…
Proje ile ilgili bilgi veren okul müdürü Mustafa Ün:” Ilimize ilkleri yasatan okulumuz, Comenius okul ortakligi kapsaminda Italya, Kibris Rum Kesimi, Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Polonya, Estonya ve Slokvakya ülkelerinin okullariyla birlikte çalisacak. Ögretmenimiz Adem Özler baskanliginda, bir yildir çalisan proje ekibimiz, 1647 okulun müracaat edip 493 okulun projesinin kabul edildigi Avrupa Sahnesi’ nde 2. kez yer alacak. Devlet okullarina daha çok sans taninip, çok az sayida özel okulun projesi kabul edildigi için de ayrica mutluluk duymaktayiz. Genel olarak okullarin gelisimini temel alan ve kisa adi “RED BALL” olan projemizde; ögrenicilerin basarisizliklarinin azaltilmasi, bilgi ve iletisim teknolojilerini kullanarak, hayat boyu aktif bir ögrenici olabilme, kültürel etkilesimleri de barindirarak ön yargi ve yabanci düsmanliginin önüne geçilmesi gibi hedefler yer almaktadir.
2013-2015 Yillari arasinda okulumuzla birlikte çalismalarda bulunacak sekiz ülke okulunun proje ekibine ve okulumuz proje ekibimize simdiden basarilar diler; yapilacak çalismalarin ögrencilerimiz ve okulumuz için basarilar getirmesini temenni ederim.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284