Babaoglu Koleji Sinavla Ögrenci Alacak

Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu hafta sonu Karaman genelinde sinav yapacak.

Babaoglu Koleji Sinavla Ögrenci Alacak
Konuyla ilgili bilgi veren okul müdürü Hilmi Erdogdu “Her yil yaptigimiz sinavla ilkögretim ögrencilerinin Babaoglu ayricaligindan yararlanmalarini sagliyoruz. Sinava katilan ögrencilerimizin basarilarini çesitli indirimlerle ödüllendiriyoruz. 31 Mart 2012 Cumartesi günü yapilacak sinava ilimiz ilkögretim okullarinin 5. 6. ve 7. sinifina giden her ögrenci katilabilecektir.
SINAV SAATLERI
Sinav saatlerimiz 5. siniflar için 9.30’da, 6. Siniflar için 11.30’da, 7. siniflar için 14.00 ‘tedir. Sinavlarin sonuçlarina göre dereceye giren ögrenciler, önümüzdeki dönem için, ücretsiz, % 70 , %50 , %30 , %15 , %10 ve %5 indirimli fiyatlardan faydalanabileceklerdir.
BASVURU
Sinava kayit yaptirmak isteyen ögrenciler www. ozelbabaoglu.k12.tr adresinden, Ugur Dershanesinden veya okulumuzdan kayit yaptirabilirler. Ayrica kayit yaptirmayan ögrenciler de sinav saatinde gelip sinava girebileceklerdir.
ULASIM
31 Mart Cumartesi günü her sinav saatinden önce Ugur Dershanesi, Vali Ali Akan Ilkögretim Okulu ve Yilmaz Babaoglu Ilkögretim Okulu önünden servislerle saglanacaktir. Servisler ücretsiz olup sinav bitiminde ögrenciler tekrar hareket ettikleri bölgeye birakilacaktir. Sinava girecek olan bütün ögrencilere basarilar dileriz. “ dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284