Babaoglu Koleji, Yerlestirmenin De Birincisi

2012 SBS 1. yerlestirme sonuçlari açiklandi. 24 Agustos 2012 tarihinde açiklanmasi gereken yerlestirme sonuçlari bir hafta önceden açiklandi.

Babaoglu Koleji, Yerlestirmenin De Birincisi

SBS sonuçlarinin açiklanmasiyla ilimizin en yüksek ortalamasini yaparak SBS’nin 1. si olan Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu, her ögrencinin hayali olan Fen ve Anadolu Liselerine ögrencilerini yerlestirerek, hem bireysel hem de kitlesel basarisini pekistirdi.

Yerlestirme sonuçlari ile ilgili açiklama yapan Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu Müdürü Mustafa Ün, “SBS’ de 12 yildir il birinciligini kimseye vermeyen okulumuz, 2012 SBS’de de Karaman’in en yüksek ortalamalarini yaparak 12 yildir oldugu gibi il 1. si olmus, 436.123 puan ortalamasiyla, kendi rekorlarini kirarak, Türkiye’nin en iyi okullari arasinda yer alarak marka haline gelmis, Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu, SBS’ nin degismez adresi olmus, Karaman ve Türkiye’de zirvedeki yerini saglamlastirmistir. Yerlestirme sonuçlarina göre,   ögrencilerimizi yine Türkiye’nin ve Karaman’in en kaliteli okullarina gönderme basarisini elde ettik. Ögrencilerimizi, ilimizdeki ve diger illerdeki fen liselerine, Sosyal Bilimler Lisesi’ne, Anadolu Ögretmen Lisesi’ne, Anadolu Liselerine ve Anadolu Saglik Meslek Lisesi’ne, göndererek, % 100 yerlestirme oraniyla da ilimizde bir rekora daha imza attik. Ögrencilerimizin tamaminin fen, ögretmen ve Anadolu Liseleri’ne yerlesmesi büyük bir basaridir. Yerlestirme sonuçlarinin ögrencilerimize ve ailelerine hayirli olmasi dilegiyle, mezun ettigimiz tüm ögrencilerimize egitim hayatlarinda basarilar temenni eder, emegi geçen herkese tesekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284