Babaoglu Koleji’nde Bayramlasma

Bifa A.S.’nin kurucusu Yilmaz Babaoglu, yaklasik 40 yildir devam ettirdigi bayramlasma törenlerini yineledi.

Babaoglu Koleji’nde Bayramlasma

Babaoglu, her bayram öncesinde oldugu gibi Kurban Bayrami’nda da Bifa A.S. bünyesinde bulunan bütün kurumlarin çalisanlari ile bir araya geldi.

Özel Babaoglu Ilkögretim Kurumlari’nda yapilan bayramlasma, geleneklerimizi ve kültürümüzü sürdürecek olan ögrencilere örnek olmasi bakimindan ayri bir önem sahip. Yilmaz Babaoglu ve Bifa A.S.Yönetim Kurulu Baskani Necati Babaoglu tüm personel ile bayramlasarak, çalisanlarinin mutluluguna ortak oldular.
 Okuldaki tüm ögretmenlerin ve çalisanlarin Kurban Bayrami’ni kutlayan Babaoglu, okulun, Türkiye’deki en iyi 100 okuldan biri olmasini saglayan, verdikleri kaliteli egitimle, nitelikli gençler yetistiren egitimcilerine tesekkür ederek, bu gelenegin, yarinlarimizi emanet edecegimiz çocuklara model olmasini diledi.
Özel Babaoglu Ilkögretim Kurumlari müdürü Mustafa Ün, ”Babaoglu Ailesi, her bayramda oldugu gibi Kurban Bayrami öncesinde de bizleri sevindirdi, deger verdi, yanimizda oldu. Ögretmenlerimizle ve bütün personelimizle tek tek bayramlasan, Yilmaz Babaoglu ve Necati Babaoglu’na tesekkür ederim. Bayramin birlik ve beraberlige çok ihtiyaci olan ülkemize, ilimize, bizden desteklerini esirgemeyen ögrenci velilerimize ve bütün ögrencilerimize, saglik, mutluluk ve basari getirmesini temenni eder, tüm halkimizin bayramini kutlarim ” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284