Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün eğitim öğretim takviminde yer alan ve il bazında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen mesleki yarışmalarda dereceye giren öğrenciler okul yöneticileriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü eğitim öğretim takviminde yer alan ve il bazındaki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen; Genç Nida Kur´an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması, Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması, Genç Sada Kur´an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması ve Siyer Nebi Yarışmasında dereceye giren öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tarafından ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, okul yöneticileri ve derece giren başarılı öğrenciler katıldı.

Öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu yarışmalarda elde edilen başarıların kıymetli olduğunu dile getirdi. Kuntoğlu, "Yarışmalarda birinci olmak önemli ama incilerden bir inci olmak lazım. Ahlakı, davranışı, öğrenciliği ve karakteriyle örnek bir insan olmak için çalışmalıyız. Sizleri almış olduğunuz derecelerden dolayı tekrar tebrik ediyorum. Ailelerinize de selamlarımı iletin” dedi.

Ödül töreni, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu´nun başarılı öğrencilere hediye vermesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284