Bifa, Bunu Hep Yapiyor

Vali Murat Koca, Bifa Sirketler toplulugu tarafindan Yilmaz Babaoglu Ilkokulunda gerçeklestirilen kitap dagitim törenine katildi.

 Bifa, Bunu Hep Yapiyor

Yilmaz Babaoglu Ilkokulunda düzenlenen törene Vali Murat Koca, Bifa Bisküvi Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Ugur Dershanesi Müdürü Ali Konukseven ile okul yöneticileri katildi.

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ve Bifa Bisküvi Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu’nun konusmalarinin ardindan ögrencilere seslenen Vali Koca, ögrencilerle bir arada olmaktan duydugu mutlulugu ifade ettigi konusmasinda okumanin ve ögrenmenin yasi olmadigini, okuyarak elde edecegimiz bilgi ve tecrübelerin hayatimiza olumlu anlamda çok sey katacagini söyledi. Ögrenmenin anahtarinin okumaktan geçtiginin altini çizen Vali Koca, “ Bir anlamda basarinin anahtari okumaktan geçiyor. Kitap okumak insana farkli dünyalarin pencerelerini açan sihirli bir anahtar oldugu gibi ayni zamanda insanin zihinsel gelisiminde de önemli bir yeri oldugu gerçegini unutmamaliyiz. Bu bilinçle sizlerden kitap okumaya özen göstermenizi bekliyor, kitaplarin aydinlik gelecegimizin teminati olan siz yavrularimiza da tüm hayatlariniz boyunca yol gösterici olmasini diliyoruz. dedi. Vali Koca konusmasinin sonunda ilk, orta ve lise ögrencilerine toplamda 15 bin kitap dagitimi yapilacagini belirtirken bugün gerçeklestirilecek olan etkinliklerde ögrencilere farkli kitaplarin dagitilacagini, böylece ögrencilerin okuduklari kitaplari arkadaslariyla degiserek daha fazla kitap okuyabileceklerini ifade etti.
Konusmalarin ardindan Vali Murat Koca, Yilmaz Babaoglu ve Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, ögrencilere kitaplari dagittilar. Kitap dagitim programi ögrencilere çekilen hatira fotografi çekilmesinin ardindan Vali Koca okul yöneticileri ve ögretmenleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
Programin sonunda okul ögrencilerine seslenen Vali Koca, Karaman’a egitim alaninda çok seyler katan ve verdigi desteklerle egitime olan katkilarindan dolayi Yilmaz Babaoglu’na tesekkür ettigi konusmasinda; “ Yilmaz Babaoglu Karamanda okul yaptiran ilk hayirsever vatandaslarimizdan. Hem Karamanda hem de Ermenek yöremizdeki hayirsever vatandaslarimiza örnek olmus birisi. Onun egitime verdigi destek sayesinde bugün bu okullarda yavrularimiz egitim görüyor. Elbette ki sadece bu bina degil. Karamanli hayirsever vatandaslarimiz tarafindan yaptirilan ve devlete bagislanmis olan çok sayida egitim yuvasi hizmet veriyor. Ama sadece bu noktada kalinmayarak her geçen gün yine verilen burslar ve dagitimi yapilan kitaplarla da egitime olan destegini devam ettiriyor. Egitime olan katkilarindan ve verdigi desteklerden dolayi Sayin Babaoglu’na sahsim ve devletim adina tesekkür ediyor, katkilarinin devamini diliyorum” dedi.
Kitap dagitim töreni, Vali Koca’nin okul ögrencileriyle hatira fotografi çekilmesiyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284