Bifa’dan Ögrencilere Kitap

Bifa Sirketler Toplulugu tarafindan, Vali Ali Akan Ilkokulu ve Ortaokulunda okuyan ögrencilere kitap dagitildi.

Bifa’dan Ögrencilere Kitap

Kitap dagitim törenine Vali Murat Koca, Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ile Bifa Sirketler grubu adina Ugur Dershanesi Müdürü Ali Konukseven katildi.
Kitap dagitim töreninde konusan Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, egitimde degerler projesinin bu ayki konusunun dostluk olmasi ve kitabinda insanin en iyi dostu oldugunu belirterek, “Bifa yillardir egitime verdigi destegi sürdürerek okullarimiza kitap dagitiyor. Ben kendilerine bir kez daha egitime verdikleri destekten dolayi tesekkür ediyorum” dedi.
Ugur Dershanesi Müdürü Ali Konukseven’de, daha önce alt siniflara dagitimini yaptiklari kitaplari son 2 yildir da 4 ve 5. siniflara da verdiklerini belirterek, “Biz bu kitaplari seçerken degisik türlerden seçtik. 35 çesit kitap var. Sizlere dagittigimiz bu kitaplari okudugunuzda hemen degisim yapin birbirinizle ki sizin okudugunuz kitabi diger arkadaslarinizda okuyabilsin. Çünkü sizler kitaplarinizi paylastiginizda bir kitap 30 kisiye ulasmis olacak” dedi.
Vali Murat Koca’da, suan ki gençlerin çok sansli bir dönemde oldugunu belirterek, “Bizim zamanimizda kitap bulmak çok zordu. Her zaman istegimiz kitabi bulmamiz mümkün olmuyordu. Çünkü bizler simdiki imkânlara sahip degildik. Sizler çok sanslisiniz. Her tür kitaba kolayca ulasabiliyor, bilgilerinizi aninda diger arkadaslarinizla paylasabiliyorsunuz. Okumak gelecegimiz için çok önemli. Sizlerde çok okuyun ki gelecekte çok büyük makam ve görevlere gelin” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284