Birinci Deneme Sinavi Yapildi

Ilimizin egitimdeki atilimlarinin devamina katki saglamasi açisindan önemi çok büyük olan Seviye Belirleme sinavlarinin birincisi Il genelinde basariyla yapildi.

Birinci Deneme Sinavi Yapildi
 Ilkögretim okullarinda saat 09.30’da baslayan deneme sinavina 8. Sinif ögrencilerinden 4300 ögrenci katildi. Deneme sinavi gerçek sinavin bir provasi niteligindeydi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “ Bu sinav 8. siniflar için gelecek yila bir hazirlik mahiyetinde oldu. Ögrencilerimiz Yaptigi demene sinavinda kendisini degerlendirme firsati bulacaklardir. Ögrencilerimizin basarili olmasi için elimizdeki tüm imkânlari seferber ediyoruz ve etmeye de devam edecegiz. Yaptigimiz bu deneme sinavlari ile gerçek sinav atmosferini ögrencilerimize simdiden yasatarak, ögrencilerimizin heyecanlarini yenmelerini ve eksikliklerini simdiden görüp gelecek yila bu eksikliklerini bilincinde olarak hazirlanmalarini hedeflenmekteyiz. Tek hedefimiz ögrencilerimizin basarilariyla Ilimizi en iyi sekilde temsil etmeleridir. Ögrencilerimizin girmis oldugu bu deneme sinavi sonuçlari kisa bir süre sonra internetten yayinlanacaktir.” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284