Bozkandakli Ögrenci: “Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, Bozkandak Köyümüzün Medari Iftihari”

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in Karaman’in Bozkandak köyünden hemsehrisi ve ayni zamanda ögrencisi olan Ayse Boray rektörü makaminda ziyaret etti.

Bozkandakli Ögrenci: “Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, Bozkandak Köyümüzün Medari Iftihari”
KMÜ’de Gida Teknolojileri bölümünde ögrenim gören Ayse Boray Rektör Gökmen’i tekrar rektör seçilmesinden dolayi tebrik etti. Boray “Rektörümüz köyümüzün medari iftihari. Tekrar atandiginda gurur duyduk. Babamin arkadasi olmasi beni ayrica memnun etti. Derslerimde basarili olmak için elimden gelen gayreti gösterecegim” diye konustu.
Yeni bir üniversite olmanin en büyük avantajinin hocalariyla kurduklari birebir iletisim oldugunu söyleyen Boray “Üniversitemizde tek tek ilgi görüyoruz. Rektörümüz de benimle ve tüm ögrenci arkadaslarimla çok ilgili. Biz ögrenciler için tipki bir baba gibi. Diger arkadaslarimda oldugu gibi beni de güler yüzle karsiladi.”dedi.
Boray’in ziyaretinden memnun oldugunu belirten Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen “Ögrencilerimiz bizim evlatlarimiz. Herhangi bir sorununuz oldugunda çekinmeyin, elimden geleni yaparim. Senin de bize yakisir biçimde derslerinde basari göstermeni bekliyorum. “ dedi.
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284