Bu Okulda Başarılı Öğrenciler İki Kez Sevinç Yaşadı

Geçtiğimiz yıl TEOG sınavında en başarılı devlet ortaokulu olarak elde ettiği başarı ile rüştünü ispatlayan Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulunda birinci yarıyıl yapılan güzel bir ödül töreni ile sonlandırıldı.

Bu Okulda Başarılı Öğrenciler İki Kez Sevinç Yaşadı

Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği Başkanlığı geçtiğimiz dönem içerisinde ders ve ders dışı faaliyetlerde derece elde eden öğrencilere karne sevinci yanında ikinci bir sevinç daha yaşattı.

Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği Başkanlığı, okul içerisinde not ortalaması en yüksek olan her şubeden ilk üçe girmiş olan öğrenciler yanında, il genelinde yapılmış olan Siyer-i Nebi Yarışmasında ve güzel şiir okuma yarışmasında il birinciliğini ve il genelinde ilk on öğrenci arasına girme başarısını, resim yarışmasında mansiyon ödülünü ve güreş turnuvasında takım olarak il ikinciliğini okula kazandıran öğrencileri para ile ödüllendirdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan okul Aile Birliği Başkanı Adem Gümüş, “Dünya üzerinde güzel ülkemizin ve bu ülkenin kabul olunmuş duası olan imam hatip neslinin hak ettiği değere kavuşması için çaba göstermekteyiz. İnanıyoruz ki almış oldukları eğitim ve terbiye ile edep timsali olmuş ve her şeyimizi gözümüz arkada kalmadan emanet edebileceğimiz bu çocuklar için ne yapsak azdır. Emanet ettiğimiz çocuklarımıza gereken değeri veren başta okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcılarımız olmak üzere, öğretmenlerimizi ve okul mensuplarımızı tebrik ediyor; gayretleri ile diğer arkadaşlarından bir adım önde olmuş öğrencilerimizi taltif etmiş olmaktan onur duyarız” dedi.

Tören, Okul Müdürü Ziya Güler’in göstermiş oldukları özveri dolayısı ile okul öğretmenlerine ve imam hatip nesline yakışır bir biçimde öğrencilik yapmış olmaları dolayısı ile her bir öğrencisine yaptığı teşekkür konuşması ile son buldu.

Sürpriz bir şekilde arkadaşlarının karşısına ödül almak üzere çıkan öğrencilerin sevinci gözlerden kaçmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284