Cambridge Üniversitesi Karaman’ Da

Özel Babaoglu Ilkögretim Kurumlari, bu yil hizmete açtigi ilkokulu, yapimi tamamlanmak üzere olan spor salonu ve konferans salonunun yaninda egitime dev bir yatirim daha yaparak Cambridge Üniversitesi Yayinlari ile protokol imzaladi.

Cambridge Üniversitesi Karaman’ Da

Ingilizce derslerinin artik dünya standartlarinda ögrenilecegi okulda velileri bilgilendirme amaçli seminer düzenlendi. Piri Reis Kültür Merkezi’ nde yapilan seminerde Okul Müdürü Mustafa Ün, “Her ilde gerekli sartlari tasiyan sadece bir okula uygulanan “Cambridge Complete Solutions Schools” projesi, Karaman’ da Babaoglu Koleji’ ni seçti. Eylül ayindan itibaren bu uygulama çerçevesinde baslayan Ingilizce derslerimizde, dünyanin en iyi üniversitelerinden birinin kilavuzlugu esliginde faaliyetlerimizi sürdürecegiz” dedi.
Mustafa Ün’ ün ardindan kürsüye gelen, okulun Ingilizce Zümre Baskani Pinar Varol Çaglar, “Babaoglu Egitim Kurumlarindan mezun olan ögrenciler Ingilizceyi konusarak mezun olacaklar. Bu proje ile 'uygulayarak ve yasayarak ögrenme', her türlü doküman destegi, hizmet içi egitim, ögretmenlerimizin egitimi, velilerimize seminer ve her türlü destegi Cambridge University Press’ e tesekkür ederiz. Bu uygulama sonunda, kurum olarak yaptigimiz atilimlarin karsiligini ögrencilerimizde görmek tek hedefimizdir” dedi.
Son olarak Cambridge Bölge Müdürü Sinan Gündogdu ve ESOL sinavlari koordinatörü Eylem Gülcan, ögrenci velilerini Cambridge Complete Solutions Schools projesi ve dünya çapinda geçerliligi olan ESOL sinavlari hakkinda bilgilendirdiler. Bu proje ile birlikte Cambridge University Press olarak, ögretim sürecinin her aninda Babaoglu Kolejinin yaninda olacaklarini; gerek veli seminerleri, gerek ögretmen kurs programlari gerekse karakter canlandirma ve drama programlari ile süreci destekleyeceklerini belirttiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284