‘Cesaret’i Mısralarda Hayat Buldu

Milli Eğitim Bakanlığı ve Değerler Eğitimi Merkezi’nin ortaokul ve liselere yönelik ortaklaşa yürüttüğü Türkiye Değer Ödülleri Projesi kapsamında bu yıl 6.’sı düzenlenen Türkiye Değerler Yarışmasında ‘Cesaret’ alanında şiir kategorisinde Türkiye birincisi olan Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İsmail Emre Gümüş İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

‘Cesaret’i Mısralarda Hayat Buldu

Türkiye Değer Ödülleri Projesi kapsamında bu yıl 6.’sı düzenlenen Türkiye Değer Yarışmasında ‘Cesaret’ alanında yazdığı şiirle lise kategorisinde Türkiye birincisi olan Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İsmail Emre Gümüş Okul Müdürü Yusuf Salık, Müdür Başyardımcısı Mustafa Özer ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İsmail Emre Gümüş’ü tebrik etti.  İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu kazanılan başarıların hiçbir zaman tesadüfi olmadığını vurgulayarak başarının çalışmanın bir ürünü olduğunu söyledi. İnsanların hayatında kullanmış olduğu sözlerin önemli olduğu anımsatan Kuntoğlu, “Söz önemli, sözlerin şiire dökülmesi daha önemlidir. Bu anlamda öğrencimiz İsmail Emre Gümüş’ün Türkiye birinciliği bizim için çok kıymetli. Başarısından dolayı öğrencimizi tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” dedi.

Ziyaret İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun başarılı öğrenciyi ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflar sonrası sona erdi.

Türkiye’nin dört bir yerinden on binlerce eserin katıldığı yarışmada ortaokul ve lise düzeyinde ilçe ve illerde kademeli olarak değerlendirmeler yapılarak her ilin birincileri Türkiye Finali değerlendirmesine alındı. Türkiye Finali Seçici Kurulları zorlu bir değerlendirme sürecini tamamlayarak dereceleri belirledi. Yazmış olduğu şiirle lise kategorisinde tüm eserleri geride bırakan İsmail Emre Gümüş birincilik ipini göğüslerken Karaman’ı da en iyi şekilde temsil etmiş oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284