Değer Ödüllerinin Türkiye Birincisinden Kuntoğlu’na Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı ve Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi (DEM) işbirliğiyle düzenlenen 7. Türkiye Değer Ödülleri’nde şiir kategorisinde Türkiye birincisi olan Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tarık Gümüş Okul Müdürü Mehmet Çalışkan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

Değer Ödüllerinin Türkiye Birincisinden Kuntoğlu’na Ziyaret

Ziyarette, ilk olarak Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Çalışkan elde edilen dereceye ilişkin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na bilgiler verdi.

“Şiir kategorisinde yarışan öğrencimiz Tarık Gümüş, Türkiye birincisi oldu”

Mehmet Çalışkan, “Bakanlığımız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı ve Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi (DEM) işbirliğiyle düzenlenen ve bu yıl ‘Sabır’ temasının işlendiği 7. Türkiye Değer Ödülleri’nde şiir kategorisinde yarışan öğrencimiz Tarık Gümüş, önemli bir başarıya imza atarak Türkiye birincisi oldu ve ödülünü 20 Ekim 2018’de, İstanbul’da aldı” dedi.

“Gayemiz, akademik başarının yanında resim, müzik, spor ve edebiyat alanında inciler yetiştirmektir”

Elde etmiş olduğu başarıdan dolayı Tarık’ı tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Türkiye birinciliğinin kendilerini gururlandırdığını söyledi. İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, resim, müzik, spor ve edebiyat alanında öğrencilerde var olan yeteneğinin Allah vergisi olduğuna dikkat çekerek eğitimle var olan yeteneğin gün yüzüne çıkartıldığını ifade etti. Kuntoğlu, “Öğrencilerimizde var olan yetenekler Allah’ın lütfudur. O yeteneği eğitim sayesinde çok çalışarak geliştirebiliriz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda gayemiz, akademik başarının yanında resim, müzik, spor ve edebiyat alanında inciler yetiştirmektir. İnşallah Tarık da bu güzel başarısı ile yeni başarılara kapı açar. Tarık’ın başarısında emeği olan okul yöneticilerine, öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun başarılı öğrenciyi ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284