Degerler Egitimi Projesi´nde `Çaliskanlik` Konusu Islendi

Müdürlügümüz tarafindan uygulanmakta olan Egitimde Degerler Egitimi Projesi kapsaminda Kasim-Aralik aylarinin degeri olan “Çaliskanlik” konusuyla ilgili yapilan etkinlikler komisyonda görüsülerek sonuçlar açiklandi.

Degerler Egitimi Projesi´nde `Çaliskanlik` Konusu Islendi

Kisa adi EDEP olan Egitimde Degerler Egitimi Projesi kapsaminda okullarimizda “Çaliskanlik” degeri ile ilgili faaliyetler yapildi. Çaliskanlik konusunda ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde gerçeklestirilen etkinliklerle ögrencilerimiz bu degeri özümseyen çalismalara imza attilar. Yapilan çalismalar Milli Egitim Müdürlügü tarafindan degerlendirilerek “Çaliskanlik” degerini en iyi anlatan okullar belirlendi. Ayrica afis, resim, siir, kompozisyon dallarinda dereceye giren ilk üç eser tespit edilerek sahiplerine Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu tarafindan ödülleri verildi.
Gerçeklestirilen ödül töreninde yaptigi konusmada ahlaki degerlerin önemine dikkat çeken Asim Sultanoglu, “ Ülkemizin kalkinmasinda en büyük etken, her alanda çalismayi aliskanlik haline getirmis bir nesle sahip olmaktir. Geçmisinin biraktiklariyla yetinen, yeniyi ve daha iyiyi elde etmek için çalisan bireyler yetistiremezsek dünya ile rekabet edemeyiz. Bu sebeple eserleriyle yarinlarin gelismis ülkesi olmak için ögrencilerimizin resimden edebiyata, teknolojiden sanayiye çaliskanligi özümseyerek karakterleri haline getirmelerini saglamaliyiz. ” dedi.
Dereceye giren eserler hakkinda bilgi alan Milli Egitim Müdürü Sultanoglu, çalismalarindan dolayi okul yöneticilerini ve ögrencileri tebrik etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284