Dereceye Giren Ögrenciler Basarilarini Aksoy’la Paylasti

Kayseri Il Milli Egitim Müdürlügü ile Kayseri Kiliçaslan Egitim Kurumlari organizasyonuyla ilkögretim ve liseler arasi ‘Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarismasi’nin dördüncüsü yapildi.

Dereceye Giren Ögrenciler Basarilarini Aksoy’la Paylasti
Kiliçaslan Egitim Kurumlari tarafindan 12 Mayis Cumartesi günü Kayseri’de düzenlenen ve 70 ilden 602 okul, 1204 ögrenci ve 602 danisman ögretmenin katildigi “4. Ulusal 100 Temel Kitap Okuma Yarismasi’nda Dr. Faruk Sukan Ilkögretim Okulu ögrencilerinden Hatice Birer “Tesvik Ödülü”, Esra Betül Semerci ise “Gümüs Madalya” kazandi. Ayrica takim puanina göre okul Türkiye birinciligini paylasti.
Dereceye giren ögrenciler, Okul müdürü Ali Armutlu ve Müdür Yardimcisi Sinan Kazanci ile birlikte Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ‘u makaminda ziyaret ettiler. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy konusmasinda, “Ögrencilerimiz bizleri gururlandiran basarilara imza atmislardir. Ögrencilerimiz yarismaya hazirlanirken. Kitap okumaya ilgileri artmis, okudugu kitaba göre anlama seviyesini görmüs, özgüven duygusunu ve okulunu temsil etme bilincin ide gelistirmistir. Bu duygu ve düsüncelerle sinava giren ögrencilerimiz yüzlerce ögrenci arasinda siyrilarak ilk siralari almistir. Kendileriyle ne kadar gurur duysak azdir. Egitim camiasi olarak ögrencilerimizin hazirlanmasinda emek harcayan basta velilerimiz olmak üzere okul müdürü, müdür yardimcisi ve tüm ögretmenlerini kutluyor basarilarinin devamini diliyorum .”dedi  
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ziyaret sonunda ögrencilere ve ögretmenlerine hediyeler takdim etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284