Edep Projesi Ocak Ayi “Özgüven” Degeri Degerlendirme Sonuçlari Açiklandi

Karaman genelinde okul öncesi, ilkögretim ve ortaögretim kurumlarinda bulunan ögrencilere yönelik Evrensel ve Etik Degerler Bilinci ve Kültürü kazandirmak amaciyla 2011–2012 Egitim-Ögretim yilinda uygulanmakta olan “Egitimde Degerler Egitimi Projesi” kapsaminda 2012 yili Ocak ayi “Özgüven” degerini en iyi isleyen okullara belgeleri, resim-afis, siir ve kompozisyon dalinda düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere ise ödülleri verildi.

Edep Projesi Ocak Ayi “Özgüven” Degeri Degerlendirme Sonuçlari Açiklandi
Il Milli Egitim Müdürlügü toplanti salonunda yapilan ödül törenine Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Sube Müdürü M. Akif Duman, Projeler Koordinasyon Ekibi’nden Selda Uzun, okul müdürleri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.
Yarismada dereceye giren okullara ve ögrencilere ödüllerini veren Il Milli Egitim Müdürü Bekir AKSOY “ Projemiz ilimiz genelinde basariyla devam etmektedir. Ocak ayi degeri olan “Özgüven” okullarimiz ve ögrencilerimiz tarafindan farkli etkinliklerle islenmistir. Yapilan çalismalarla ögrencilerimiz, ögretmenlerimiz ve velilerimizde yogun bir ilgi ve farkindalik olustugunu memnuniyetle görmekteyiz Bizim egitim sistemimizde amaçlarimizdan birisi de ögrencilerimizi özgüveni yüksek bireyler olarak yetistirmektir. Ancak bu sayede girisken, sorumluluk alabilen ve basarili bir nesil yetistirebiliriz. Bu güzel çalismalarindan dolayi bütün okul müdürlerimizi, ögretmenlerimizi ve ögrencilerimizi kutluyorum ” dedi.
Ödül töreni dereceye giren okullara ve siir, resim ve kompozisyon dalinda dereceye giren ögrencilere belge verilmesiyle sona erdi.
Ilkögretim Kurumlari Alaninda:
1.         85.Yil Ilkögretim Okulu
2.         Yunus Emre Ilkögretim Okulu
3.         Istiklal Ilkögretim Okulu
Ortaögretim Kurumlari Alaninda:
1.         Bifa Lisesi
2.         Yunuskent Lisesi
3.         Karaman Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284