Edep Projesi’nde Aralik Kasim Ayi Degerlendirme Sonuçlari Açiklandi

2011-2012 Egitim-Ögretim yilinda Karaman genelinde okul öncesi, ilkögretim ve ortaögretim kurumlarinda bulunan ögrencilere yönelik Evrensel ve Etik Degerler Bilinci ve Kültürü kazandirmak amaciyla uygulanmakta olan “Egitimde Degerler Egitimi Projesi” kapsaminda 2011 yili Kasim ayi ‘’Yardimseverlik’’ degerini en iyi isleyen okullara belgeleri, resim-afis, siir ve kompozisyon dalinda düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere ise ödülleri verildi.

Edep Projesi’nde Aralik Kasim Ayi Degerlendirme Sonuçlari Açiklandi
Il Milli Egitim Müdürlügü toplanti salonunda yapilan ödül törenine Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam, Sube Müdürü M. Akif Duman, Projeler Koordinasyon Ekibi’nden Selda Uzun, okul müdürleri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.
Ödül töreninde projenin basariyla yürütülmesinden duydugu memnuniyeti dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy “ Projemiz ilimiz genelinde okullarimizin yogun katilimiyla devam etmekte, ögrencilerimiz etkinliklere büyük ilgi göstermektedir. Gördügümüz basarili çalismalardan dolayi mutluluk duymaktayiz.   Amacimiz ögrencilerimizin sadece bu projeyle sinirli kalmayip tüm hayatlari boyunca evrensel degerleri içsellestirmeleri, yasam biçimi olarak benimsemis bireyler olarak yetismeleridir. Yarismada dereceye giren bütün okul müdürlerimizi, ögretmenlerimizi ve ögrencilerimizi kutluyor basarilarinin devamini diliyorum” dedi.
Ödül töreni dereceye giren okullara ve siir, resim ve kompozisyon dalinda dereceye giren ögrencilere belge verilmesiyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284