Emekli Ögretmenlerden Genç Ögretmenlere Nasihat: Mesleginizi Sevin

24 Kasim Ögretmenler günü nedeniyle Milli Egitim Müdürlügü tarafindan Ögretmenevi’nde emekli ve meslege yeni baslayan ögretmenlerin katildigi bir yemek düzenlendi.

 Emekli Ögretmenlerden Genç Ögretmenlere Nasihat: Mesleginizi Sevin
Yemek sonrasinda konusan Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Bizim kültürümüzde ögretmenlerimizin tabi basta ilk ögretmenimiz annelerimizin yerleri çok ayri. Göreve yeni baslayan meslektaslarimizin görev asklari umuyorum ki hiç bitmesin ve artarak devam etsin. Emekli ögretmenlerimize de saglikli ve huzurlu bir ömür diliyorum. Çünkü onlar bizler ve genç ögretmenlerimize göre çok daha zor kosullarda ögretmenlik yaptilar. Ama bikmadilar, yilmadilar bizim bu duruma gelmemize yardimci oldular. Insallah bize de düsen bundan sonraki süreçte daha kolay sartlarda ama daha donanimli olarak ögrencilerimizi yetistirmek bizim görevimizdir” dedi.
Yemege katilan emekli ögretmenler de göreve yeni baslayan genç meslektaslarina tavsiyelerde bulunarak ögretmenligin özveri, sabir ve bilgi gerektiren bir meslek oldugunu belirterek mesleklerini sevmelerini ve ilk günkü heyecanlariyla devam etmelerini istediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284