Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İşbirliği Protokolü İmzalandı

Karaman İl Milli Eğitim ( Karaman Spor Lisesi ) Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile arasında eğitim, bilim, sanat, spor, sosyal ve kültürel alanları kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İşbirliği Protokolü İmzalandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen imza törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ile Karaman Spor Lisesi Müdürü İsmail Doğan katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık imzalanan işbirliği protokolünün ilimiz gençlerinin sağlıklı ve eğitimli bireyler olması için güzel fırsatlar sunduğunu belirterek sportif faaliyetlerle yetişen gençliğin sağlam adımlarla geleceğe adım atacağını ifade ettiler.

İmzalanan protokol çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü her öğretim yılında Spor Lisesinin 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerine Spor Lisesi tarafından önerilecek, il müdürlüğü tarafından uygun bulunan spor branşlarında yetenek taraması ve sportif danışmanlık yapacak. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün uygun göreceği yer ve zamanlarda, konferans salonu, spor salonu, yüzme havuzu gibi sosyal tesislerinden yararlanmalarına destek vererek bireysel ve takım sporları branşında Spor Lisesinin talebi doğrultusunda antrenörler sağlanacak.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Karaman Spor Lisesi) ise imzalanan protokolle Spor Lisesinin öğrencilerine yönelik yapılacak eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsayan konularda önerilerde bulunacak. Spor Lisesinin bünyesinde bulunan spor salonu da İl Müdürlüğünün kullanımına açılacak. İl Müdürlüğü salonlarında ya da Spor Lisesi salonunda yapılacak olan spor branşlarına öğrencilerin katılımı hususunda teşvik ederek Gençlik Spor İl Müdürlüğünün yapacağı projelere okul olarak destek verecek.

Program, imzalanan protokolün ilimiz için hayırlı olması temennisiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284