Gençlik Merkezi İngilizce Eğitimleri Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi’nde Dil Eğitimleri Atölyesi İngilizce eğitimleri devam ediyor.

Gençlik Merkezi İngilizce Eğitimleri Devam Ediyor
Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz kursları ile gençlerin uğrak yeri olan Gençlik Merkezleri faaliyette olan ve yeni açılacak olan ücretsiz kursları ile gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen İngilizce eğitimleri gençlerden yoğun ilgi görüyor. Gençlik Merkezi Dil Eğitimleri Atölyesinde eğitmen Mehmet Erkaya eşliğinde devam eden eğitimler Cumartesi ve Pazar günleri 12.00-15.00 saatleri arasında öğrencilerin yabancı dillerini geliştirmelerine olanak sağlıyor.
Eğitimlerin ücretsiz bir şekilde devam ettiğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen,” Devam eden ve açılacak olan kurslarda amacımız çocuk ve gençleri sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere yönlendirerek fikren ve bedenen sağlıklı, kültürünü tanımalarını ve yaşamalarına imkân sağlayacak serbest zamanlarını kendi istekleri doğrultusunda değerlendirerek topluma yararlı bireyler yetiştirmektir. Ücretsiz eğitimlere katılmak isteyen çocuk ve gençlerimizin Gençlik Merkezimize müracaat etmeleri gerekmektedir.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284