Gevher Hatun Koleji Müdürü Yildirim “Marka Degerleri Olan Bir Sehirde Görev Yapmaktan Mutluyum ”

Gevher Hatun Koleji Okul Müdürü Tanju Yildirim ve KASIAD Genel Sekreteri Faruk Özdemir 15 Kasim 2011 Sali günü KGRT’yi ziyaret ettiler.

Gevher Hatun Koleji Müdürü Yildirim “Marka Degerleri Olan Bir Sehirde Görev Yapmaktan Mutluyum ”
Ziyaret esnasinda konusan Gevher Hatun Koleji Okul Müdürü Tanju Yildirim “Elmasi, bisküvisi ve yetistirdigi tarihi kisilikleriyle marka degerleri elinde bulunduran Karaman Ilimizde göreve yeni basladim. Geldigim günden bugüne geçen zaman diliminde her daim Karaman medyasini yakindan takip ettigimi belirtmek isterim. Yapacak oldugumuz her çalismada siz KGRT mensuplarini da aramizda bizlerle görmeyi arzu ederiz. Ayrica sizler için yapilacak olan her türlü çalismada da üzerimize düseni yapacagimizin bilinmesini isteriz.”ifadelerine yer verdi.
Gevher Hatun Koleji Okul Müdürü Tanju Yildirim’a ziyaretleri esnasinda eslik eden KASIAD Genel Sekreteri Faruk Özdemir ise “Karaman Aktif Sanayicileri ve Is Adamlari Dernegi tarafindan 19 Kasim 2011 Cumartesi günü organize edilen ve Ilimiz Valisi Sayin Süleyman Kahraman ile Milletvekillerimizin katilacak olduklari “Kardeslik Köprüsü” programimizda sizleri de aramizda görmeyi istiyoruz.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284