Gevher Hatun Koleji, Ögrenci Babalarini Efendimizin Hayatindan Sinav Yapti

Karaman Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu, ögrencilerinin babalarini Peygamber Efendimizin hayatindan sinav yapti. Prof. Dr. Ibrahim Canan’in ‘Aile Reisi ve Baba Olarak Hazreti Peygamber’ adli kitabindan 50 soruyu cevaplandiran babalar sinav öncesi kahvalti yaptilar.

Gevher Hatun Koleji, Ögrenci Babalarini Efendimizin Hayatindan Sinav Yapti
Okul Müdürü Tanju Yildirim, ögrencilerin disinda velilere yönelik olarak da çok degisik etkinliklerin yapildigini belirterek amaçlarinin ögrenci, ögretmen ve veli diyalogunu en saglikli sekilde tesis etmek oldugunu dile getirdi. Yildirim, Kutlu Dogum Haftasi etkinliklerinin devam ettigi bir süreçte okul olarak babalara yönelik farkli bir programla hem Peygamber Efendimiz ile ilgili bir kitabi okutmayi, hem de bu kitaptan sinava tabi tutarak ödüllendirmeyi planladiklarini söyledi.
Prof. Dr. Ibrahim Canan’in ‘Aile Reisi ve Baba Olarak Hazreti Peygamber’ adli kitabinin her zaman okunmasi gereken önemli bir kaynak olduguna dikkatleri çeken Yildirim, velilerden kendilerine aktarilanlara göre sinav öncesi hazirligin evde tüm aile fertlerinin katilimi ve destegi ile olmasinin çok anlamli oldugunu ifade etti.
Okul velilerinden Mahir Zeybekler, kendisinin ögretmen oldugunu söyleyerek, sinavin hem kendisini heyecanlandirdigini hem de böyle bir etkinligin içinde yer almasinin kendisini memnun ettigini dile getirdi. Okuduklari kitabin, huzurlu ve saglikli bir aile isteyen bir babanin önemli, basucu kitaplarindan olmasi gerektigini ifade ederek emegi geçen herkese tesekkür etti. Okul velilerinden Mehmet Pirgon da is yogunlugunun oldugu bir süreçte her seyi birakip böyle bir kitabi okumanin bir baba olarak eksiklerini görmesine vesile oldugunu dile getirerek girdikleri sinavla bilgilerinin pekistigini söyledi.
Osman Yasar Isikli ve Ibrahim Siyirdici’nin birinciligi paylastigi sinavda Ahmet Emin Öztürk ikinci, Mustafa Gökmen de üçüncü oldu. Okuldaki program dereceye girenlerin takim elbise, kol saati ve Sonsuz Nur adli kitap setinin hediye edilmesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284