Hayalleri Farkli Dershaneleri Ugur’du

Açiklanan SBS sonuçlarina göre Ugur Dershanesi ögrencileri bireysel ve kitlesel alanda büyük basari elde ederek kendilerinden söz ettirdiler.

 Hayalleri Farkli Dershaneleri Ugur’du
Ugur dershanesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven konuyla ilgili olarak, “ Hedefimiz her zaman çagin gereksinimlerini dikkate alarak ülkemiz adina yüksek nitelikli insan gücü yetistirmektir. Ögrenci odakli ve temelinde sevgi olan egitim anlayisimizla SBS de kitlesel alanda üst düzey bir basari elde ettik.  Karaman’in dört bir yanindan farkli okullardan farkli hayallerle gelen ögrencilerimizi Ugur çatisi altinda bulusturup onlarin hayallerinin gerçeklestigini görmek bizleri mutlu etmistir. Bu basarida emegi geçen basta ögrenci ve velilerimiz olmak üzere katkisi olan herkese tesekkür ediyorum” dedi.
Ugur Dershanesi Ögrencilerinden  Hasibe Mine Aslitürk, Cenkay Aydin, Sitki Berkay Dogu, Umut Karabulut, Ismail Berkay Ünlü, Ercüment Yilmaz, Gizem Ün, Emre Sünbüloglu, Alper Pulcu, Selahattin Dönmez, Mustafa Karagöz, Can Orduoglu, Enes Ekizer, Taha Alp Isgin, Aysenur Baydemir 470 puan üzerinde alarak Türkiye genelinde birçok seçkin Fen Lisesinde egitim görmeye hak kazandi.
Konukseven tercih dönemi ile ilgilide uyarilarda da bulunarak yapilacak tercihlerde mutlaka bir uzmandan yardim alinmasi gerektigini hem SBS hemde LYS tercih döneminde 3 rehber ögretmenle Karaman’da tüm ögrencilere tercih danismanligi yapacaklarini belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284