Her Zaman Sampiyon Sabah Dershaneleri

SBS sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan ilimizde bulunan dershanelerde basari derecelerinin grafigini çikardilar.

Her Zaman Sampiyon Sabah Dershaneleri

 Yapilan degerlendirme sonunda Sabah Dershanesi Müdürü Ahmet Eraslan’da bir basin açiklamasi yaparak Dershanesinin basarisiyla ilgili bilgiler verdi.

Eraslan, “2012 SBS yerlestirme Sonuçlari bildiginiz üzere belli oldu. Sabah Dershaneleri önceki yillarda yapilan SBS’lerde oldugu gibi 2012 SBS’de de büyük basariya imza atarak bu yil da gelenegi bozmadi. Hem bireysel hem de kitlesel basarilarda hep önde olan Sabah Dershaneleri tercihli liseleri kazandirmada da Karaman’in hakli gururu olmustur.
Bu baglamda 44 ögrencimiz Fen Lisesini, 45 ögrencimiz Anadolu Ögretmen Lisesini, 219 ögrencimiz Anadolu Lisesini, 12 ögrencimiz sosyal bilimler Lisesini, 15 ögrencimiz Anadolu Imam-Hatip Lisesini ve 20 ögrencimiz de Meslek Liselerini kazanmistir. Ayrica hem YGS, LYS-MF dalinda karaman 1.leri ve SBS’ de 2 Türkiye birincileri yine dershanemiz ögrencileridir. Bildiginiz gibi 2012 YGS sonuçlarina göre Ferhat Mavi YGS’de Karaman 1. si, LYS - MF tüm dalinda da Karaman 1.si ve LYS-TS dalinda Karaman 1. Si oldu.  
 Yine 2012 SBS sonuçlarina göre de Merve Uludag ve Murat Akburak Türkiye 1.si oldu. 2012 OYP’de ise Karaman’da ilk–7 de 7 ögrencinin dershanemiz ögrencisi olmasi bize büyük gurur verdi. Sabah Dershaneleri olarak Karaman’in egitim ve ögretimine katkida bulunmaktan kivanç duymaktayiz. Bu basarilarin elde edilmesinde emegi geçen tüm okullarimizin idarecilerine, ögretmenlerine, Ögrenci velilerine, ögrencilerimize ve Sabah Dershanesi ögretmenlerimize tesekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284