Ibrahim Hakki Hocaoglu Deneyimlerini Kmü’lü Ögrencilerle Paylasti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi ile Çalisma ve Is Kurumu Karaman Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Kariyer Günleri’ne Biskot Bisküvi’nin isletmelerden sorumlu genel müdür yardimcisi Ibrahim Hakki Hocaoglu konuk oldu.

Ibrahim Hakki Hocaoglu Deneyimlerini Kmü’lü Ögrencilerle Paylasti

Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi’nin Karamanoglu Mehmetbey Salonu’nda 5 Aralik Çarsamba saat 15. 00’te gerçeklesen etkinlige KMÜ Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Kemal Esengün ile Prof. Dr. Ahmet Yildirim, KMÜ Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Osman Çevik, Çalisma ve Is kurumu Karaman Il Müdürü Kenan Ates ile çok sayida ögrenci katildi.
Ibrahim Hakki Hocaoglu “Bir Hikaye Bir Lider” basligi altinda düzenlenen söyleside deneyimlerini ögrencilerle paylasti. Hocaoglu kendi kariyerinde yasadigi olaylari ögrencilere aktardi ve kendisine yöneltilen sorulari cevapladi.
Farkli olanin hayatta her zaman basari saglayacagini söyleyen Ibrahim Hakki Hocaoglu, farkliligin da risk alarak gerçeklesebilecegini belirtti. Is hayatinda risk almadan basarili olunamayacaginin da altini çizdi.
Hocaoglu, ögrencilerin özel sektörün zorluklarina iliskin yönelttigi sorulari “Özel sektör acimasizdir. Hata kabul etmez.” seklinde cevaplandirdi. Her bireyin ister kamu ister özel sektör olsun mutlaka çok çalismasi ve mutlaka kendini gelistirmesi gerektigini sözlerine ekledi.
Kurumlarda astin üste saygisinin mecburiyetten geldigini belirten Ibrahim Hakki Hocaoglu “Üstün astina gösterdigi saygi bir erdemdir. Bu da kurumlarin basarili olmasini saglar.” diye konustu.
Etkinligin sonunda Ülker-Karsa ortakligi olan Biskot Bisküvi, çekilisle bes ögrenciye tablet bilgisayar hediye etti. KMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Kemal Esengün ile Çalisma ve Is Kurumu Karaman Il Müdürü Kenan Ates katkilarindan dolayi Ibrahim Hakki Hocaoglu’na plaket takdim ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284