İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Tercih Danışmanlığı Hizmeti

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerde 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilere yönelik yapılan TEOG ve YGS öğrencileri için “Tercih Danışmanlığı Komisyonları” oluşturuldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Tercih Danışmanlığı Hizmeti
Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerde 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilere yönelik yapılan TEOG ve YGS öğrencileri için “Tercih Danışmanlığı Komisyonları” oluşturuldu. Karaman il merkezi ve ilçelerinde bulunan 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Ortak Sınavlar (TEOG) ve Yükseköğretime Geçiş Sınavları sonrası öğrencilerin daha sağlıklı tercihi yapmaları için tercih dönemi süresince hizmet vermek üzere il genelinde belirlenen okullarda “Tercih Danışmanlığı Komisyonları” oluşturuldu. Öğrenciler tercih dönemi süresince ücretsiz olarak yararlanabilecek.
Ortak Sınavlar tercih dönemi 15-29 Temmuz, Yükseköğretime Geçiş Sınavları tercih dönemi 26 Temmuz-02 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.
Müdürlüğümüzün internet sitesinde (karaman.meb.gov.tr) TEOG - YGS-LYS Tercih Danışmanlığının hizmet vereceği okullar yer almaktadır.
 

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284