İngilizce Dil Eğitimi Kayıtları Başladı

Karaman Gençlik Kulübü olarak bu dönemde de gençlerin ve yetişkinlerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı seviyelerde İngilizce Dil Eğitimi kursu açılacak.

İngilizce Dil Eğitimi Kayıtları Başladı

Ders boyunca görsel, işitsel, yazma ve okuma becerileri geliştirmeyi hedeflenen İngilizce Dil Eğitimi kursunda, dil bilgisi derslerinden daha çok konuşma becerilerini geliştirmeye yönelik dersler ön planda olacak. Klasik "Anlıyorum ama konuşamıyorum." gibi söylemler kurs bitiminde son bulacak. Kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler Başarı Sertifikası ile ödüllendirilecek ve Avrupa standartlarında geliştirilen Europass Dil Pasaportuna sahip olacaklar. Yetişkin grubu İngilizce Dil Eğitimi kursu hafta içi 3 gün ve haftada toplam 300 dakika ders yapılacak.

Tüm gruplar için kurs başlama tarihi 15 Ekim Pazartesi olurken, bitiş tarihi ise 28 Aralık Cuma olarak belirlendi. Kurs sürecinde üniversite öğrencilerinin vize tarihlerine denk gelen hafta tatil yapılacak. Kursa kayıt yaptıran öğrencilerin dernek çalışmalarının devam ettirilebilmesine katkı sağlamak amaçlı belli miktarda bağış yapmaları gerekiyor.

Diğer taraftan Lise öğrencilerinden yaş sınırı olmaksızın ücretsiz seviye tespit sınavı 15 Ekim tarihinde kulüp binasında gerçekleştirilecek. Daha fazla bilgi ve kayıt olmak için 2. İstasyon Caddesi Basmacılar üzerinde bulunan Karaman Gençlik Kulübü Derneği binasına başvurmaları istendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284