İnşaat Ve Emlak Dairesi Başkanı Umut Gür Okulları İnceledi

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Umut Gür, İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Daire Başkanı Erol Bozkurt ve Yatırımlar ve Kamu Özel İş Birliği Daire Başkanı Özer Dumanlı, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu eşliğinde okul ziyaretlerinde bulundu.

İnşaat Ve Emlak Dairesi Başkanı Umut Gür Okulları İnceledi

İlk olarak inşaatı tamamlanmış olan Rehberlik Araştırma Merkezi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulunan İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Umut Gür ve beraberindekiler, ardından 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve uygulama oteline geçerek okullardaki inşaat ve yenileme çalışmalarını yerinde incelediler.

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Umut Gür, İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Daire Başkanı Erol Bozkurt ve Yatırımlar ve Kamu Özel İş Birliği Daire Başkanı Özer Dumanlı okul ziyaretleri çerçevesinde son olarak Zübeyde Hanım Ortaokuluna misafir oldular. Okuldaki öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Daire Başkanları onlarla bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinlediler.  

Ziyaretler, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284