Istanbul’dan Karaman’a Sefkat Eli

Istanbul Maltepe Orhangazi Imam Hatip Ortaokulu ögrencileri ve velileri düzenledikleri kampanya ile Karaman merkeze bagli Yukari Kizilca Köyü Ilkokulu’nun 132 ögrencisine moral verdi.

Istanbul’dan Karaman’a Sefkat Eli

Kampanya kapsaminda 1 Kasim 2014 Cumartesi günü Yukari Kizilca Köyü Ilkokulunda ögrenim gören 132 ögrenciye kaban ve bot yardimi yapildi. Yardimlarin tamaminin Maltepe Orhangazi Imam Hatip Ortaokulu ögrenci ve velilerince karsilandi.
Giysilerin teslimat töreninde konusan Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Abdurrahman Kurt, “Köyümüze gelerek yardimda bulunan, Orhangazi Imam Hatip Ortaokulu Müdürlügüne tesekkür ediyorum” dedi.
Orhangazi Imam Hatip Ortaokulu Müdürü Asaf Efe ise, Yukari Kizilca Köyü’nde bulunmaktan dolayi çok mutlu olduklarini ve ögrencilerin kendilerini duygulandirdigini, okulun ileriye dönük baska ihtiyaçlarinin da mümkün oldugu kadar karsilanabilecegini kaydetti.
Asaf Efe’ye yine ayni okulun ögretmenlerinden Türkçe Ögretmeni Mustafa Uyar, Fen ve Teknoloji Ögretmeni Zeki Paydas, Sosyal Bilgiler Ögretmeni ve hem de proje sorumlusu Duran Küçük, Arapça Ögretmeni Selçuk Arslan eslik etti. Ögrencilerden bir kismi okul ögretmenleri tarafindan tören esnasinda giydirildi. Törenin ardindan Orhangazi Imam Hatip Ortaokulu Müdürü Asafe Efe, Yukari Kizilca Köyü Ilkokulu / Ortaokulu Müdürü Hatice Özcan’a üzerinde okul logosunun bulundugu bir hatira saati hediye etti. Karsilikli iyi niyetlerin sunulmasinin ardindan misafir heyet Yukari Kizilca köyünden ayrildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284