“Iyilikte Yarisan Siniflar”a Karaman Ilkokuluyla Katildi

Karaman Suduragi Kasabasi Karamanbey Ortaokulu ögrencileri Her Sinifin Bir Yetim Kardesi Olsun kampanyasi çerçevesinde yetim kardes için sponsorluk basvurusunda bulundu. Yetim kardeslerinin belli olmasiyla okula gelen fistik çami tohumu toprakla bulustu.

“Iyilikte Yarisan Siniflar”a Karaman Ilkokuluyla Katildi

Ögrencilerin, yetimlerin yetismesinde katkilarinin olacagini bilmeleri büyük mutluluk vesilesi oldu. Yasitlarinin zor sartlarda yasamak için zorlandigi bir dünyada en azindan maddi yardimlarla bu yükü hafifletme çabasinda olan ögrenciler böyle bir kampanya düzenledigi için IHH’ya tesekkür ettiler.
Kampanya ile gelecegimiz olan çocuklara, hem ihtiyaç sahiplerine yardim etme bilincini kazandirmayi hem de dünya yetimlerinin elinden tutmayi amaçlayan IHH, Türkiye dâhil 42 ülkede yaklasik 33 bin çocugumuza sponsor saglayarak dünyadaki 200 milyon yetime ulasma çabasiyla yoluna devam ediyor. Tüm dünyadaki savas, açlik, hastalik ve dogal felaket bölgelerine el uzatmayi hedefleyen Insani Yardim Vakfi, bu bölgelerdeki yetimlere aylik 90 lira karsiliginda egitim, saglik, barinma, gida ve giyecek ihtiyaçlarina yönelik yardimlarda bulunuyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284