Karaman Lisesi Mezunlarının Buluşmasında Duygusal Anlar Yaşandı

Karaman Lisesi’nin ilk mezunlarından olan 1966-67 dönemi öğrencilerinden bir grup geçtiğimiz akşam Demosan Otel’de ikinci kez araya geldiler. İlk buluşmalarını geçtiğimiz Ocak ayında yapan grubun ikinci buluşmasında yine duygusal anlar yaşandı.

Karaman Lisesi Mezunlarının Buluşmasında Duygusal Anlar Yaşandı

Yüksek mimar Mesut Cengiz ve Eczacı Kamil Özgünay tarafından organize edilen gecede konuşan Mesut Cengiz, “Ne olursak olalım, ne iş yaparsak yapalım önemli olan baki kalan bu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Sizlerle yılların hasretini gidermek için bir araya geldik. Bizim sınıf hababam sınıfına benzemezdi. Hepsi çok çalışkandı. Şimdilerde hepsi yüksek tahsil sahibi ve makam sahibi insanlar oldular. Yüksek mimarlık hizmetimin dışında Huzurevi Derneği Başkanı olarak da 20 yıldır hizmet vermekteyim. Dernek olarak Karaman’a Huzurevi ve yaşlı bakım merkezi binalarını yaptırarak devletimize teslim ettik” dedi.
Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman’da, “Sizlerin mezun olduğunuz Karaman Lisesi Karaman’ın köklü bir çınarıdır. Eğitim hayatına, siyaset hayatına, kültür hayatına, ekonomi hayatına kısacası tüm hayatımızın her alanına öncülük etmiş çok değerli insanlar yetiştiren büyük bir çınar olarak görüyoruz. Bu çınarın filizleri halen devam ediyor. Nitelikli öğrenciler yetiştirmeye devam ediyoruz. Sizleri burada görmek gerçekten bizleri çok mutlu etti” dedi.
Gece hatıraların, anıların konuşulmasıyla son buldu.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Türkan İrem Can
Türkan İrem Can - 7 yıl Önce

Özür dilerim biraz önce linklerde birşeyler oldu tekrar yazıyorum
Karamanda organizasyonu gerçekleştiren Aliye,Mesut.Kamil Toplantımıza katılan tüm arkadaşlarımıza Karaman misafirliğinin engüze örneğini gösteren sevgili müdürümüze sevgilerimi. Yolluyorum bundan sonraki toplantımızda buluşana kadar hoşçakalın tüm güzellikler sizinle olsun

SIRADAKİ HABER

banner284