Karaman Lisesi’nden Huzurevinde Siir Dinletisi

Karaman Lisesi, Karaman Huzurevinde kalan yasliliklara yaslilar haftasi nedeniyle siir dinletisi düzenledi.

Karaman Lisesi’nden Huzurevinde Siir Dinletisi
Dinletiye Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü Müdür vekili Servet Türegün, Huzurevi Müdürü Abidin Sever, Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman, Müdür basyardimcisi Zeki Tuman, ögretmen, ögrenci ve Huzurevi sakinleri katildi.
Ilker Ayasin hazirladigi dinletinin Müzik direktörlügün Mustafa Rifki Okur yapti Programda için sevgi ve saygi konulu siirler okundu yaslilarla sohbetler edildi.
Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman “Okul olarak ögrencilerimize akademik bilginin yani sira hayata da hazirlamaya gayret ediyoruz, onlarin bilinçli, çevreye duyarli, iyi insanlar olmasi için gayret sarf ediyoruz. Sosyal sorumluk projelerimiz kapsaminda daha önce Karaman Devlet hastanesi ile de yaslilar ve hastalara yardimci olunmasi amaciyla hazirladigimiz proje kapsaminda çalismalarimiz devam ediyor, 19 Mart’ta yine burada bir müzik dinletimiz olmustu, bu kapsamda halen yürüttügümüz çesitli projelerimiz var. Istiyoruz ki ögrencilerimi her yönüyle yetissin hayata hazir olsunlar. Programin gerçeklesmesinde bize desteklerini sunan Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hasan Erkan’a, Huzurevi Müdürü Abidin Sever ve huzurevi personeline tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Program nedeniyle tesekkürlerini bildiren Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdür vekili Servet Türegün “Karaman Lisesi ile daha önce de müzik dinleti gerçeklestirmistik, bu program ikincisi, önümüzdeki günlerde yine bu tür etkinlikler müdürlügümüze bagli diger birimlerde de gerçeklestirilecek, bu anlamda bize bu gün böylesi güzel bir program sunan Karaman Lisesinin basta Müdürü Ayhan Kahraman, Idareciler, ögretmenler ve ögrencilerini yürekten kutluyorum. Yaslilarimiz bugün güzel bir gün geçirdiler, onlarin yüzlerinde bir nebzede olsa bir tebessüm olustu; buna katkisi olan herkesi kutluyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284