Karaman POMEM’DE Mezuniyet Heyecanı

Vali Fahri Meral, Karaman Polis Mesleki Eğitim Merkezinde 20. Dönem eğitimlerini başarıyla tamamlayan polis adaylarının mezuniyet törenine katıldı.

Karaman POMEM’DE Mezuniyet Heyecanı

Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezi Spor Salonunda düzenlene mezuniyet törenine; Vali Meral’in yanı sıra Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Engin Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ile İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve aileler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda dönem birincisi Murat Şahiner tarafından yaş kütüğüne dönem plakası çakıldı. 364 Polis adayının mezun olduğu törende eğitimlerini başarıyla tamamlayarak dereceye giren polis adaylarına diplomalarını ve hediyelerini Vali Meral verdi.

Genç polis adaylarına yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Vali Meral, “Ülkemizin her bir köşesinde görev yapacak niteliğe ve cesarete sahip genç polislerimize meslek hayatlarında başarılar diliyor, genç polislerimizin ülkemizin güvenliği ve huzurunun tesis edilmesinde çok önemli görevler ifa edeceklerine olan inancımı belirtmek istiyorum” dedi.

Bu yıl ikinci mezunlarını veren Polis Meslek Eğitim Merkezindeki törende genç polis adaylarını aileleri de yalnız bırakmadı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 19:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284