Karaman Toki Anadolu Lisesi KMÜ’de

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) Karaman Milli Egitim Müdürlügü ile isbirligi içerisinde düzenlemis oldugu üniversite tanitim organizasyonu kapsaminda TOKI Anadolu Lisesi ögrencileri, rehber ögretmenleri Cennet Olgar ile Türk Dili ve Edebiyati ögretmeni Ayse Akburak esliginde üniversiteyi ziyaret etti.

Karaman Toki Anadolu Lisesi KMÜ’de

KMÜ Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Piri Reis Konferans Salonunda gerçeklesen tanitim toplantisinin açilis konusmasini yapan KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin 10 bin ögrencisi bulundugunu ve bu ögrencilerden 1.800’ünün Karamanli oldugunu ifade ederek, KMÜ’nün bölgesine hitap eden bir üniversite oldugunu söyledi. 
Genel Sekreter Tüfekci, konusmasini söyle sürdürdü: “Üniversite ve bölüm seçimi sizler için çok önemli. Üniversitemizin birçok programi mevcut. Basarili oldugunuz ve istediginiz bölümleri seçmeye gayret edin. Bir alanda fark yaratiyorsaniz eger, her zaman tercih edilen kisi olursunuz. Fakat kendinizi gelistiremezseniz basarili olmaniz mümkün degil. Türkiye’nin sartlari göz önüne alindiginda kendisini gelistiren kisilerin is bulmasi daha da kolaylasacaktir.”
Tüfekci konusmasini “Arzumuz bu tanismayi ilerleterek sizleri üniversitemizin ögrencisi olarak görmek. Hepinize ziyaretinizden ötürü tesekkür ediyorum ve basarilar diliyorum.” sözleriyle noktaladi.
Daha sonra KMÜ Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Sorumlusu Uzm. Aliye Kiray ögrencilere, üniversitenin fiziki, akademik ve idari yapisi ile ilgili slaytlar esliginde bilgiler vererek sunum yapti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284