Karaman’a 2012 Yilinda 5 Yeni Egitim Yatirimi

Ilimiz milletvekili ve TBMM Plan Ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, 5 yeni egitim yatiriminin 2012 yili programina alindigini bildirdi.

Karaman’a 2012 Yilinda 5 Yeni Egitim Yatirimi
Elvan, yaptigi yazili açiklamada Karaman’imizin ihtiyaci olan egitim yatirimlarinin takipçisi olduklarini ve bu kapsamda ilimizin öncelikleri arasinda olan 5 yeni egitim projesinin 2012 yili yatirim programina alindigini bildirdi.
Yatirim programi kapsaminda Karaman merkezde yapilacak olan 24 derslik+3 atölye kapasiteli Anadolu Saglik Meslek Lisesi, 32 derslikli Kiz Teknik ve Meslek Lisesi, 12 derslik+2 atölye kapasiteli Mesleki ve Teknik Egitim Merkezi ile Anadolu Lisesi Spor Salonunun yanisira Ermenek’te insa edilecek 300 ögrenci kapasiteli Ögrenci Pansiyonunun da oldugu bilgisini veren Elvan, sözkonusu yatirimlarin tamamlanmasi ile Ilimizin egitim alaninda ciddi bir ivme kazanacagina vurgu yapti.
Gelecegine yatirim yapmak isteyen toplumlarin öncelikli hedefleri arasinda belki de en önde gelenin nitelikli bir egitim altyapisi olusturmak oldugunun altini çizen Elvan, dünya gündemini yakindan takip etmek, bu konuda yeni fikirler olusturmak, yaratici fikirlerle ülkesine ve toplumuna faydali olmak herhalde alt ve üst yapisi tamamlanmis iyi bir egitim sistemi ile mümkün olacaktir dedi. Bu kapsamda uygulamaya konulan FATIH projesinin sözkonusu amaca hizmet edecek en önemli egitim faaliyetlerinden biri oldugunun da herkesin bilmesi gerektigini söyledi.
Ilimizin ihtiyaci olan her türlü yatirimi yakindan takip ettiklerini ve bu yatirimlarda emegi geçen herkese gayretlerinden ötürü tesekkür ettigini belirten Elvan, 2012 egitim ve ögretim yilinin yeni döneminin baslamasi sebebiyle de tüm ögrenci yavrularimizi sevgiyle kucakladigini, ögretmenlerimiz basta olmak üzere egitim camiamizin bütün mensuplarina basarili bir egitim ve ögretim yili geçirmesini diledigini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284