Karaman’da YGS Birincisi Sabah Dersanesinden

Karaman Sabah Dersanesi Yüksekögretime Geçis Sinavi (YGS) puan türlerinde il birincisi çikardi. Açiklanan sinav sonuçlarina göre YGS-5 ve YGS-6 puan türünde dersane ögrencisi Ferhat Mavi Karaman Il birincisi oldu.

Karaman’da YGS Birincisi Sabah Dersanesinden
Sabah Dersanesi Müdürü Ahmet Eraslan, yaptigi basin açiklamasinda Türkiye’de ilk 2 binde ve ilk 5 binde basarili olan ögrenci sayilari baz alindiginda kitlesel bir basari da elde ettiklerini belirterek planli ve özverili çalismalarinin karsiligini aldiklarini söyledi. Eraslan Sabah Dersanelerinin 500 tam puan alan Abdullah Coskun’la Türkiye birincisini de çikardigina dikkatleri çekerek, dersanenin hem kurumsal anlamda hem de ögrenci,veli,ögretmen uyumunu en üst düzeyde saglayarak önemli basarilara imza attigini ifade etti. Karaman Milli Piyango Fen Lisesi ögrencisi olan Ferhat Mavi’nin hem okul hem dersane ögretmenlerinin önemli katkilari ile güzel bir basari elde ettigini belirten Eraslan “Tüm ögrencilerimiz Haziran ayinda yapilacak LYS’ye zaman kaybetmeden çalismalarina devam etmeliler. YGS puani ne olursa olsun hedeflerini degistirmeden %68-%80 oranlarinda etkili olacak LYS’ye istikrarli bir sekilde hazirlanmalilar.” dedi.
Karaman Il Birincisi Ferhat Mavi basarisinda ailesi ile okul ve dersane ögretmenlerinin katkisi oldugunu söyleyerek LYS sonrasi tercihinni Fen Bilimlerinden bir bölüm olacagini dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284